Doorgaan naar inhoud

Homeopathie

een nieuwe kijk op uw praktijk

Homeopathie - B. Caironi
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Steeds meer huisartsen en andere hulpverleners willen de grenzen van de klassieke geneeskunde overschrijden en de mogelijkheden van de homeopathie verkennen. In deze uitgave wordt voor een professioneel publiek de wetenschappelijke onderbouw van de homeopathie nauwgezet toegelicht en wordt de lezer wegwijs gemaakt in de diagnose en behandelingswijzen van de homeopathie.
 
Courante ziekten, zoals angina, otitis, bronchitis, gastro-enteritis, reuma, eczeem, en nog vele andere, worden in dit boek prioritair benaderd vanuit de interactie van de Hele Mens met zijn omgeving. Dit geldt in het bijzonder voor de delen ‘Kinderkwaaltjes’ en ‘Sepia en de vrouw’, die respectievelijk het Hele Kind en de Hele Vrouw diagnostisch en therapeutisch op een boeiende manier beschrijven vanuit de homeopathische visie van de geneeskunde. Voor elke acute of chronische probleemsituatie wordt een mogelijke oplossing aangeduid onder de vorm van een homeopathisch typevoorschrift, al dan niet in combinatie met de moderne geneeskunde, die nooit uit het oog verloren wordt.
 
Met haar wetenschappelijke basis aangevuld door de aanwinsten vanuit de kwantumchemie en de kwantumfysica, en met haar klinische rijkdom, is deze uitgave een dankbare uitdaging voor elke plichtsbewuste medicus of paramedicus die naar een holistische en optimale humane dimensie streeft in de behandeling van zijn patiënten in de eerste lijn.   


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Agora, Uitgeverscentrum
  • ISBN:
    9789085847199
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Aantal Pagina's:
    421
  • Druk:
    1e
  • Publicatiedatum:
    Januari 2009
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.