Doorgaan naar inhoud

Hotel chocolat: a new way of cooking with chocolate

Hotel chocolat: a new way of cooking with chocolate -
Hardcover
Nieuw vanaf 24,61

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
24,61
Verwachte levertijd: 3-4 weken

Omschrijving

The cookbook for chocolate lovers from one of the world's leading luxury chocolate brands.Bring a touch of luxury into your kitchen! Chocolate is one of our most popular ingredients - both to eat and to cook with. But how many of us know how truly versatile it is? Hotel Chocolat, the UK's leading chocolatier, has pioneered 'cocoa cuisine': a new way of cooking with chocolate because, athough we know chocolate as a sweet ingredient, cocoa was originally used in savoury recipes. This book showcases cocoa's many flavours and nuances with over 100 innovative chocolate recipes, both sweet and savoury. Angus Thirlwell, Hotel Chocolat's visionary founder, will also take you through the story of chocolate from pod to plate. Welcome to cocoa cuisine!"


Specificaties

  • Uitgever:
    Headline
  • ISBN:
    9781472224545
  • Bindwijze:
    Hardcover
  • Afmetingen:
    19,8 x 25,3 x 2,6 cm
  • Aantal Pagina's:
    256
  • Taal:
    Engelstalig
  • Druk:
    1
  • Jaar:
    2015
  • Publicatiedatum:
    Januari 2015
  • Rubriek:
    Koken


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.