Doorgaan naar inhoud

Huizenjacht

voor en na 3x anders

Huizenjacht - Thomas Gilliams, Hilde Pauwels
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Het televisieprogramma Huizenjacht start na deze zomer aan haar negende seizoen op VT4 en is meer dan ooit een succesformule. Daarom wordt samen met het programma opnieuw een boek uitgebracht boordevol bouw- en verbouwinformatie en vooral heel veel foto's.

De drie belangrijkste stappen die een toekomstige huiseigenaar vroeg of laat moet zetten, worden in dit boek uitgespit en uitvoerig geïllustreerd met fotomateriaal en 3D-tekeningen van vaste Huizenjacht-waarde, interieurarchitect Filip Deslee en nieuwe aanwinst, architect Christophe Baetens:

Zoeken/vinden: Waar moet je op letten bij het zoeken naar en bekijken van een huis? Waar mag je je niet door laten misleiden? Handige voor&na-foto's helpen je je verbeelding te gebruiken en niet te laten afschrikken door een verouderd behangpapiertje of te donkere ruimtes. Zo kies je verstandiger op lange termijn.

Kopen/renoveren: Eens het pand gekocht is, begint voor velen het renoveren. In dit onderdeel laten we zien wat het prachtige resultaat kan zijn van vele uren, dagen, weken en maanden hard labeur.

Probleem/oplossing: Uiteraard brengen renovatiewerken ook wat kopzorgen mee. Maar voor elk probleem bestaat er een oplossing en ook dat wordt aan de hand van schitterende voor&na-foto's getoond.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.