Doorgaan naar inhoud

I love Happy Cats

Handleiding voor een gelukkige kat

Luisterboek (MP3)

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Niet beschikbaar

Omschrijving

Al duizenden jaren zijn mensen in de ban van het mysterieuze, eigenwijze en geweldige karakter van de kat. Jij ook? Wel, dit boek verandert alles wat je ooit dacht te weten over je kat. Als katteneigenaar zal je het verslinden en nooit meer hetzelfde naar je kat kijken.

Anneleen Bru van Felinova neemt je mee op een heerlijke pragmatische, maar nuchtere reis doorheen de intieme wereld van de huiskat in onze woonkamer, met al zijn natuurlijke instincten en mysterieuze gedragingen. Dit boek biedt inzichten in gedragingen en eveneens vaak voorkomende misverstanden, en staat vol tips en tricks om van je geliefde huisdier een gelukkige kat te maken. Die schat aan informatie kan je onmiddellijk toepassen in de omgeving van je kat, je eigen gedrag, jullie communicatie onderling en de manier waarop je elkaar benadert.

Anneleen Bru (°1985) studeerde af als Master in Animal Behaviour (Universiteit van Southampton, UK), specialiseerde zich jarenlang in huiskatten en bundelde nu eindelijk al haar 'gouden' tips voor een gelukkige kat in een heerlijk nuchter en praktisch boek. De relatie met je kat zal nooit meer hetzelfde zijn. Geniet ervan!




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.