Doorgaan naar inhoud

Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf [e-Book]

Een inspirerende gids om ook jezelf te worden

Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf - Judith Noordzij
e-Book
Nieuw vanaf 11,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
11,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Na een toptijd, een topstage en een topbaan volgde een burn-out. Een burn-out op 27-jarige leeftijd. Tijdens haar herstel ontdekte Judith Noordzij beetje bij beetje wie zij is en wat haar gelukkig maakt.

Het beste dat je kunt worden is jezelf. Als kind word je al gevraagd wat je later wilt worden. Gek eigenlijk, want een beroep definieert je niet als mens. Daarbovenop moet je de keuze voor een studierichting al maken op een leeftijd waarop je nog niet eens mag stemmen of drinken. Voor je het weet zit je op een universiteit iets te leren wat je op een willekeurige maandag hebt besloten, omdat je die leraar van een bepaald vak leuk vond of omdat je gewoonweg niet zo goed wist wat je wilde worden. Dat overkwam ook Judith Noordzij: na een geweldige studententijd, een topstage en een topbaan kreeg ze een burn-out.

Uiteindelijk hing Judith de toga aan de wilgen en geeft nu individuele coaching, inspirerende lezingen en reist het land af met haar Fire to Inspire-events. En ze leert mensen ontdekken waar ze gelukkig van worden en hoe ze lef kunnen kweken om dat na te jagen. Ongeacht je studie, je omgeving, je eigen angsten en je twijfels. Je komt er wel. In je eigen tijd.

Judith Noordzij kwam in een warm bad terecht toen zij rechten ging studeren. Een toptijd, topstage en topbaan later volgde een burn-out. Een burn-out op 27-jarige leeftijd. Tijdens haar herstel ontdekte Judith beetje bij beetje wie zij is en wat haar gelukkig maakt. Judith hing de toga aan de wilgen en geeft nu individuele coaching, inspirerende lezingen en reist het land af met haar Fire to Inspire-events. En ze leert mensen ontdekken waar ze gelukkig van worden en hoe ze lef kunnen kweken om dat na te jagen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.