Doorgaan naar inhoud

Indisch koken

homemade Happiness

Hardback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Boek 4 uit de serie Homemade happiness

Omschrijving

De nieuwe titel in de succesvolle Happiness-serie neemt je mee naar een uniek stuk culinair erfgoed: de Indische keuken. De Indische keuken, met zijn weldoordachte composities van smaken, geuren en kleuren. De gerechten zijn een versmelting van Indonesische en Hollandse invloeden en veelal gebaseerd op familierecepten die van generatie op generatie zijn overgegaan.

Dit opnieuw zeer complete en sfeervolle kookboek neemt je bij de hand om thuis de meest fantastische Indische en Indonesische gerechten op tafel te zetten. Zo'n beetje alleskomt aan bod: soepen, gerechten met vlees, kip of vis, groenten en eiergerechten, bijgerechten, boem boes en andere smaakmakers, maar ook broodjes, drankjes en zoetigheden.
Zoals gebruikelijk in deze serie zijn het niet zelden ietwat eigenwijze gerechten met een twist, maar altijd heel goed doenbaar. Alle ingrediënten voor een perfecte oosterse maaltijd zijn hiermee ruimschoots verkrijgbaar. Wat je zelfmoet inbrengen, is de liefde voor het koken en de hartverwarmende Indische gastvrijheid. En onthoud: als er niets over is, dan was er niet genoeg! Selamat makan!




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.