Doorgaan naar inhoud

Jungleboek

Jungleboek - Rudyard Kipling
Hardback
Nieuw vanaf 28,90

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
28,90
Levertijd: 4-6 werkdagen

Omschrijving

Het verhaal over Mowgli is een van de beroemdste verhalen die ooit geschreven zijn.

Als klein kind gered uit de klauwen van Sjier Khan, de tijger met de felle ogen, wordt Mowgli opgevoed volgens de regels van het oerwoud. Hij leert jagen en de taal van de dieren in het oerwoud spreken. Tijdens de spannende avonturen die hij beleeft, ontmoet Mowgli onvergetelijke wezens, zoals Baghiera, de zwarte panter, Baloe, de beer, en Kaa, de slang met zijn hypnotiserende ogen.
Toch is Mowgli natuurlijk een mensenkind en als hij opgroeit, ontdekt hij dat hij zijn plaats zal moeten innemen tussen zijn soortgenoten. Maar eerst heeft hij een strijd te voeren met zijn aartsvijand Sjier Khan, om voor eens en voor al uit te maken wie de ware koning van het oerwoud is.
Behalve het verhaal over Mowgli bevat Kiplings tijdloze collectie nog andere verhalen, zoals 'Rikkie-Tikkie-Teevie', 'De Witte Zeerob' en 'Toemai van de Olifanten'. Deze klassieker, een prachtige fabel over het leven van dieren en mensen, spreekt tot ieders verbeelding. De dieren van Kipling worden op meesterlijke wijze tot leven gebracht door de vele malen gelauwerde Australische kunstenaar Robert Ingpen.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.