Doorgaan naar inhoud

Keukenhandboek garneertechnieken

Keukenhandboek garneertechnieken - Cara Hobday
Hardcover

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Spectaculaire presentaties
Verfraai uw gerechten met ruim 75 smakelijke professionele garneringen en spectaculaire decoraties. Maak indruk op familie en gasten met spannend en stijlvol opgemaakte borden, die zelfs het gewoonste gerecht een chique uitstraling geven.

- De technieken, gereedschappen, ingrediënten en ontwerpen die door chef-koks in toprestaurants worden gebruikt, worden in

- Stapsgewijze foto’s en duidelijke instructies tonen hoe zoete en hartige decoraties, garneringen en garnituren worden
samengesteld. Elke techniek is voorzien van informatie over de moeilijkheidsgraad en benodigde bereidingstijd.

- Handige checklists, tips en overzichten verduidelijken het optimale gebruik van de verschillende garneringen, ingrediënten en gereedschappen. Een lijst van bijzondere eetbare bloemen en planten is opgenomen.

- Aan de hand van dit boek leert u vol zelfvertrouwen uw eigen composities creëren. U maakt kennis met de regels voor het presenteren van gerechten en u krijgt veel informatie over de vorm en stijl van serviesgoed.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Veltman
  • ISBN:
    9789048302307
  • Bindwijze:
    Hardcover
  • Afmetingen:
    21,0 x 21,1 x 2,0 cm
  • Gewicht:
    663 gram
  • Aantal Pagina's:
    175
  • Druk:
    1e
  • Jaar:
    2010
  • Publicatiedatum:
    Oktober 2010
  • Illustraties:
    Rob White
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.