Go to top
De meest verrassende boekhandel

Boeken verkopen aan De Slegte

Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Soms ook voor tweedehands studieboeken. Het grote voordeel: u weet meteen wat u ervoor kunt krijgen. Als u akkoord gaat met het bod, krijgt u het geld meteen contant aan de kassa.

Hoe werkt boeken verkopen aan De Slegte nu precies? Heel simpel:

1. Langskomen
Iedere De Slegte winkel heeft een inkoopbalie waar u uw boeken kunt aanbieden. Wij raden u aan om 's ochtends langs te komen, dan is het vaak rustig in onze winkels en kunnen we meer aandacht besteden aan de inkoop.
In Rotterdam liefst geen inkoop tussen 12:00 en 14:00 en niet op zondag. Heeft u van te voren vragen over de inkoop? Neem dan telefonisch contact op met de desbetreffende winkel. Kijk voor de adressen en telefoonnummers bij onze winkels.

2. Bibliotheken en collecties
Als u grote partijen of bijzondere boeken aan Boekhandel De Slegte wilt verkopen, kan een van onze inkopers ook bij u langskomen. U kunt dan contact opnemen met een van onze winkels, of mailen naar onze inkoop (inkoop@deslegte.com).

3. Verkoop winkel
Onze ervaren inkopers vertellen u graag of ze de boeken kunnen gebruiken en welk bedrag ze ervoor kunnen bieden. Boek voor boek wordt dat bepaald. Denkt u er wel aan een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee te nemen? En u dient 18 jaar of ouder zijn. Bij verkoop van literatuur, romans, thrillers en kinderboeken is alleen belangstelling voor populaire recente, of juist bijzondere oudere titels. Neem eerst contact met ons op als u boeken wilt verkopen. E-mail foto's van uw boeken zodat we vooraf kunnen bepalen of we geïnteresseerd zijn in uw aanbod. Daarmee kunt u een teleurstelling en een lange rit voorkomen.

Wilt u studieboeken aan ons verkopen? Dan is het goed om te weten dat ons filiaal in Leiden studieboeken inkoopt voor het HBO en WO. De studieboeken dienen de meest recente druk te zijn en in goede staat te verkeren. U kunt het best telefonisch (071-5426428) of per mail contact opnemen voordat u de boeken naar de winkel brengt, om nodeloos sjouwen te voorkomen.