Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Boeken verkopen aan De Slegte

Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Soms ook voor tweedehands studieboeken. Het grote voordeel: u weet meteen wat u ervoor kunt krijgen. Als u akkoord gaat met het bod, krijgt u het geld meteen contant aan de kassa.

Hoe werkt boeken verkopen aan De Slegte nu precies? Heel simpel:

1. Langskomen
Iedere De Slegte winkel heeft een inkoopbalie waar u uw boeken kunt aanbieden. U bent van harte welkom op de volgende inkooptijden.
ROTTERDAM: Maandag tot en met zaterdag, liefst niet tussen 12:00 en 14:00 uur.
LEIDEN: Maandag tot en met zaterdag, ook op koopzondag
LEUVEN: Maandag tot en met zaterdag 10:00 en 13:00 uur
MECHELEN: Maandag tot en met zaterdag
ANTWERPEN: Maandag tot en met zaterdag 10:00 en 15:00 uur
GENT: Maandag tot en met zaterdag 10:00 en 17:00 uur
Heeft u van te voren vragen over de inkoop? Neem dan telefonisch contact op met de desbetreffende winkel. Kijk voor de adressen en telefoonnummers bij onze winkels.

2. Bibliotheken en collecties
Als u grote partijen of bijzondere boeken aan Boekhandel De Slegte wilt verkopen, kan een van onze inkopers ook bij u langskomen. U kunt dan contact opnemen met een van onze winkels, of mailen naar onze inkoop (inkoop@deslegte.com).

3. Verkoop winkel
Onze ervaren inkopers vertellen u graag of ze de boeken kunnen gebruiken en welk bedrag ze ervoor kunnen bieden. Boek voor boek wordt dat bepaald. Denkt u er wel aan een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee te nemen? En u dient 18 jaar of ouder zijn. Bij verkoop van literatuur, romans, thrillers en kinderboeken is alleen belangstelling voor populaire recente, of juist bijzondere oudere titels. Neem eerst contact met ons op als u boeken wilt verkopen. E-mail foto's van uw boeken zodat we vooraf kunnen bepalen of we geïnteresseerd zijn in uw aanbod. Daarmee kunt u een teleurstelling en een lange rit voorkomen.