Go to top
De meest verrassende boekhandel

Boeken verkopen aan De Slegte

U wilt boeken verkopen aan Boekhandel De Slegte? Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Dat geldt ook voor tweedehands studieboeken. Het grote voordeel: u weet meteen wat u ervoor kunt krijgen. Als u akkoord gaat met het bod, krijgt u het geld meteen contant aan de kassa.

Wilt u studieboeken aan ons verkopen? Dan is het goed om te weten dat ons filiaal in Leiden studieboeken inkoopt voor het HBO en WO. De studieboeken dienen de meest recente druk te zijn en in goede staat te verkeren. U kunt het best telefonisch (071-5426428) of per mail (leiden@deslegte.com) contact opnemen voordat u de boeken naar de winkel brengt, om nodeloos sjouwen te voorkomen.
 
Bij verkoop van literatuur, romans, thrillers en kinderboeken is alleen belangstelling voor recente en/of betere edities. Neem eerst contact met ons op als u boeken wilt verkopen. E-mail foto's van uw boeken zodat we vooraf kunnen bepalen of we geïnteresseerd zijn in uw aanbod. Daarmee kunt u een teleurstelling en een lange rit voorkomen. 
 
Hoe werkt boeken verkopen aan De Slegte nu precies? Heel simpel:
 

1. Kijk bij welke winkel u de boeken wilt verkopen
U kunt voor het verkopen van uw boeken terecht in onze winkels in Leiden, Rotterdam, Antwerpen, Gent, Mechelen en Leuven. Bij de meeste winkels is er dagelijks een inkoper aanwezig en hoeft u niet van te voren te bellen. Alleen in ons filiaal in Leuven kunt u uitsluitend tot 13.00 uur terecht voor inkoop van boeken. Heeft u van te voren vragen over de inkoop? Neem dan telefonisch contact opnemen met de desbetreffende winkel. Kijk voor de adressen en telefoonnummers bij onze winkels. Wilt u grote partijen boeken of bijzondere collecties boeken aan Boekhandel De Slegte verkopen? Kijk bij Boekhandel De Slegte voor bedrijven.

2. Langskomen
Iedere De Slegte winkel heeft een inkoopbalie waar u uw boeken kunt aanbieden. Wij raden u aan om 's ochtends langs te komen, dan is het vaak rustig in onze winkels en kunnen we meer aandacht besteden aan de inkoop. Behalve als u graag naar onze winkel in Leuven gaat. Daar kunt enkel van 10.00 tot 13.00 terecht voor inkoop van boeken. In Antwerpen bent u van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur welkom om uw boeken te verkopen. Als het om een grote hoeveelheid boeken gaat, kan een van onze inkopers ook bij u thuis langskomen.

3. Ingaan op het bod
Onze ervaren inkopers vertellen u graag of ze de boeken kunnen gebruiken en welk bedrag ze ervoor kunnen bieden. Denkt u er wel aan een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee te nemen? En u dient 18 jaar of ouder zijn. Accepteert u het bod, dan krijgt u een inkoopbon.

4. Contant geld bij de kassa
Deze inkoopbon verzilvert u aan de kassa. Als het om een groot bedrag gaat, wordt dit overgemaakt op uw rekening.

5. De Slegte Boekenbon

In plaats van in contant geld kunnen wij u ook betalen in de vorm van een De Slegte Boekenbon. In dat geval verhogen wij ons bod met 25%! De keuze is aan u.

Partijen boeken verkopen
Voor enkele boeken kunt langskomen. Voor grotere partijen kunt u een afspraak maken met onze gespecialiseerde inkoper. Deze komt geheel vrijblijvend bij u langs aan huis of bedrijf en bepaalt welke boeken voor verkoop geschikt zijn en wat u ervoor kunt ontvangen. Neem daarvoor contact op met onze inkoper voor een eerste indruk: inkoop@deslegte.com

Boeken verkopen? Kom langs bij een van onze winkels.