Doorgaan naar inhoud

Koude voorgerechten

Europa's chef-koks presenteren

Koude voorgerechten - J. Koolbergen
Gekartonneerd met stofomslag
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Mechelen (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
12,50
Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
15,00
Leuven (België)
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Europa's chef-koks presenteren

Omschrijving

Met zijn meer dan 150 recepten is dit boek een ontdekkingsreis door het culinaire Europa en brengt het uitgelezen specialiteiten van bekroonde topkoks in uw eigen keuken. Niet minder dan 92 chef-koks van gerenommeerde restaurants uit 13 landen tekenen voor deze bijzondere verzameling recepten.
In de reeks 'Eurodélices' ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van het Avondland, waaronder ook de heerlijkste koude voorgerechten. Of het nu oesters in kaviaargelei betreft, artisjoktaart of gazpacho, bij de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden; van Griekse antipasti tot Franse visterrines. En daarbij worden liefhebbers van technisch ingewikkelde receptuur evenzeer op hun wenken bediend als de vrienden van de traditionele keuken.
De in Eurodélices - Koude voorgerechten verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden. Eet smakelijk!




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.