Doorgaan naar inhoud

Kracht door bewustwording

Een handleiding voor gevoelige mensen

Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Kracht door bewustwording van Sanaya Roman is een handleiding voor gevoelige mensen en channelt de wijze lessen van leraar Orin.

Hoe kun je je zelfbeeld, je relaties en je leven op een positieve manier veranderen? Hoe kun je je angsten, twijfels en onzekerheid loslaten en je intuïtie ontwikkelen? Hoe kun je telepathie begrijpen en gebruiken? Via channel Sanaya Roman geeft de liefdevolle en wijze leraar Orin antwoord op deze en andere vragen.

Volgens Orin ben je als een radio die vele zenders kan ontvangen. Wat je ontvangt hangt af van waarop je bent afgestemd. Je bent niet simpelweg 'blootgesteld' aan de verschillende energieën die van overal op je af komen. Orin geeft aan hoe je, als je je houding verandert, je beter kunt afstemmen of kunt afsluiten voor de energieën om je heen. Je bent niet meer zo gemakkelijk te beïnvloeden door de stemmingen van een ander. Integendeel, je kunt zelf positieve energie uitstralen en de mensen in je omgeving helpen en helen.

Via eenvoudige oefeningen leer je deze gevoeligheid te ontwikkelen en te gebruiken. Dit boek wil een wegwijzer zijn op het pad van spirituele ontwikkeling, een gids die veel wijsheid en waarheid bevat.




Recensies

Gemiddelde waardering

5 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.