Doorgaan naar inhoud

Leesbare scriptie

Leesbare scriptie - Warna Oosterbaan
Paperback
Tweedehands vanaf 6,00

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
6,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Iedere student krijgt ermee te maken: theses, scripties en essays. En bijna iedere student kent het moeizame zoeken naar de juiste probleemstelling, het getob met de theorie en het geworstel met stijl- en vormkwesties.
In Een leesbare scriptie geeft journalist en wetenschapsman Warna Oosterbaan gouden tips en aanwijzingen voor het nemen van de belangrijkste hindernissen.
De zesde druk van dit praktische en succesvolle boek is op een aantal punten flink uitgebreid. Vooral aan wetenschappelijke theorieën en een heldere argumentatie is meer aandacht besteed. Ook op het gebied van taal, stijl en spelling, omgang met bronnen en het gebruik van internet is deze veelgebruikte gids geheel aan de laatste ontwikkelingen aangepast.
Een leesbare scriptie is door zijn systematiek en helderheid op vele niveaus te gebruiken: in het hbo, in het wetenschappelijk onderwijs en ook bij het schrijven van een proefschrift.

Warna Oosterbaan is redacteur van nrc Handelsblad en bijzonder hoogleraar Journalistiek en Samenleving aan de Erasmus Universiteit.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.