Doorgaan naar inhoud

Alles is breekbaar

Alles is breekbaar - Neil Gaiman
Gekartonneerd

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

‘Laat me je een verhaal vertellen. Nee, wacht, een is niet genoeg. Ik begin opnieuw…’

Meesterverteller Neil Gaiman vertelt verhalen over spoken en hartzeer, afschuw en begeerte, over goede daden en slechte dagen, over monsters en vermiste vaders.

Neil Gaiman is de met vele prijzen overladen Amerikaanse sterauteur die zich niet in een hokje laat stoppen en precies doet waar hij goed in is: het vertellen van magische verhalen vol fantasy- en thrillerelementen die verbijsteren, ontroeren en onvergetelijk zijn.

'Laat me je een verhaal vertellen. Nee, wacht, een is niet genoeg. Ik begin opnieuw...

Laat me je verhalen vertellen over de maanden van het jaar, over spoken en hartzeer, over afschuw en begeerte. Laat me je vertellen over drinkgelagen en telefoongerinkel, over goede daden en slechte dagen, over instorten en goedmaken, over monsters en vermiste vaders, over Franse dametjes in Miami, over vriendelijke wolven en over hoe je met meisjes moet praten.

Er zijn verhalen in verhalen, gefluisterd in de kleine uren, geschreeuwd boven het dagelijks geraas uit, spelend tussen minnaars en vijanden, vreemden en vrienden. Maar allemaal zijn ze breekbaar, gemaakt van maar zesentwintig letters in telkens wisselende combinaties, die, als je dat toelaat, je doen duizelen, door je verbeelding blijven spoken en je ziel zullen raken.'

De genialiteit van Neil Gaiman is geroemd door talloze schrijvers, van Norman Mailer tot Stephen King. Dit boek is een staalkaart van de talenten van een van de begaafdste vertellers van onze tijd.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Luitingh-Sijthoff
  • ISBN:
    9789024530441
  • Bindwijze:
    Gekartonneerd
  • Aantal Pagina's:
    366
  • Druk:
    2e
  • Publicatiedatum:
    Oktober 2009
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.