Doorgaan naar inhoud

Metamorfose door prenataaltherapie

Metamorfose door prenataaltherapie - R. St. John, P.P. van Oosterum
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

,,De mogelijkheden van prenataaltherapie zijn onbeperkt en dit boek is een opening om in deze richting te denken, zoals het onderrichten in de methode een mogelijkheid is om deze doelen te bereiken.”
Aldus de auteur, waarbij hij doelt op het systematisch en positief gebruik van de creatieve krachten in de mens. Door toepassing van deze nieuwe methode kan het leven een wending nemen die in alle opzichten als constructief wordt ervaren, zowel ten aanzien van de gezondheid als met betrekking tot verworvenheden.
De auteur gaat ervan uit dat in de wordingsperiode vóór de geboorte ook fouten in de lichamelijke en de mentale structuur ontstaan; daardoor wordt de gehele ontwikkeling beïnvloed. Prenataaltherapie is een techniek waarbij deze periode centraal staat en waarmee — door toepassing van de reflextherapie op voeten, hoofd en handen — deze blokkeringen in de tijd kunnen worden opgeheven.
Dit resulteert tenslotte in het vrije gebruik van de oorspronkelijke mogelijkheden van de geest. Daarmee wordt de mens zijn spontane en natuurlijke plaats hergeven in de schepping van een lichamelijk en geestelijk gezond leven.
Het is een methode die iedereen gemakkelijk kan leren en die door ieder warm voelend mens kan worden toegepast.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.