Doorgaan naar inhoud

Het penseel van de liefde

leven en werk van de penis

Het penseel van de liefde - Bo Coolsaet, Laurens de Keyser, Gerda Dendooven
Paperback
Tweedehands vanaf 7,50

Koop Tweedehands

Mechelen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
7,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

MANNEN DRAGEN HEM IN ALLE TOONAARDEN: van trots tot bangelijk, van gezond tot ziek, van klein tot groot, van netjes tot onzindelijk. In de meeste talen bestaat er een schier eindeloze reeks namen voor, van nuchter tot amicaal, van grappig tot ordinair.

In 'Het penseel van de liefde' belicht prof dr. Bo Coolsaet leven en werk van de penis. Van zijn futiele leven in de moederschoot, over de puberteit, tot de volwassenheid en ouderdom. Je leert hoe de penis functioneert en hoe hij faalt en wat een man en zijn partner daar zelf bij kunnen doen en bedenken. Maar ook waar de hulp van een arts of therapeut nuttig of nodig is. Orgasme, masturbatie, liefdeselixirs, sterilisatie, besnijdenis, kanker, impotentie, voortijdige zaadlozing - kortom: de penis en zijn in omgeving, in hun glorie en onhebbelijkheden.

Maar dit boek biedt de lezer (man of vrouw) niet alleen technische en medische voorlichting. Want samen met zijn penis is ook de man zelf te gast. Wat drijft hem van verliefdheid tot bevrediging? Wat is er van de vrouw in de man en waarin verschillen ze van elkaar? Hoe organiseren we ons samenzijn en ons geluk?

'Het penseel van de liefde' is geschreven in gesprekken, brieven en wandelingen, soms zelfs een telefoontje op fax, waarbij uroloog-androloog Bo Coolsaet zich vragen liet stellen door journalist Laurens de Keyzer.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.