Doorgaan naar inhoud

Het ultieme low carb kookboek

Het ultieme low carb kookboek - Jane Faerber
Gekartonneerd
Nieuw vanaf 29,95

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
29,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

LOW CARB, HIGH FAT = minder koolhydraten en meer vet

Dat koolhydraten ons sloom en dik maken, weten we al langer. Maar dat vet ons niet vet, maar gelukkig en gezond maakt, dat is nieuw! Daardoor zit je met de 'low carb, high fat'-methode beter in je vel en val je blijvend af. Door koolhydraten uit je voeding te schrappen verlies je immers snel gewicht, en het eten van meer gezonde, natuurlijke vetten geeft je langer een verzadigd gevoel, waardoor je niet meer naar zoete tussendoortjes grijpt.

'Low carb, high fat'-voeding kent in de Scandinavische landen een grote populariteit en heeft zich daar bewezen als gezonde levensstijl. Hoe de methode werkt en waarom vet alles behalve slecht is, wordt in dit boek duidelijk uitgelegd door Jane Faerber, een bekend foodblogster en autoriteit op het gebied van LCHF in Denemarken. De vele tips zullen je helpen om dit nieuwe voedingspatroon geleidelijk in te voeren in je dagelijks leven.

Met de fantastische recepten in dit boek kun je bovendien meteen van start gaan! Ontdek de LCHF-versies van pizza, burgers en quiche, maar ook bijzondere gerechten als kipfilet in romige pindasaus of zalm met een laagje feta. Als dessert zijn er gezonde brownies met paranoten of panna cotta met mangogelei... om heerlijk van te genieten zonder schuldgevoel!


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij
  • ISBN:
    9789044746006
  • Bindwijze:
    Gekartonneerd
  • Afmetingen:
    18,0 x 24,9 x 2,5 cm
  • Gewicht:
    869 gram
  • Aantal Pagina's:
    208
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    Oktober 2016
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.