Doorgaan naar inhoud

Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal

Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal
Hardback
Tweedehands vanaf 95,00

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Redelijk Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1 st.
95,00
i
Zonder cassette
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
95,00
i
In schuifdoos
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De vijftiende editie van de Dikke Van Dale

Het prachtig vormgegeven Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal biedt u toegang tot de rijkdom van het Nederlands, zowel op papier als online. De drie boekdelen zijn dikker dan ooit, uitgevoerd in kleur en bevatten illustraties. Bovendien biedt de aanschaf van de Dikke Van Dale ook een jaar toegang tot de Dikke Van Dale Online, die ook op een smartphone of tablet te gebruiken is.

Drie boeken in een unieke cassette
De nieuwe Dikke Van Dale mag gezien worden. Het zijn drie prachtig uitgevoerde boeken in een unieke, gekleurde cassette. De inhoud is overzichtelijk vormgegeven, met kleuraccenten en gebruik van symbolen. Bij 500 lastig uit te leggen woorden zijn verhelderende lijntekeningen toegevoegd. Dit vlaggenschip van Van Dale is dikker dan ooit met 18.000 nieuwe woorden, duizenden nieuwe betekenissen, voorbeeldzinnen, uitdrukkingen en citaten – alles in de officiële spelling. Kaderteksten met nuttige taalweetjes zorgen voor nog meer diepgang.

Inclusief Online
Bij de boeken krijgt u een jaar toegang tot de Dikke Van Dale Online met nog meer mogelijkheden. Door krachtige zoekfuncties vindt u zelfs de kleinste details. Bovendien zijn er 80.000 extra woordsamenstellingen opgenomen en staan er werkwoordrijtjes bij alle werkwoorden. Mocht dat nog niet genoeg zijn, verrijk dan zelf de Dikke Van Dale met woorden en beelden via Van Dale Wiki. De Dikke Van Dale Online is ook te gebruiken op smartphones en tablets.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.