Vis & schelpdieren
35 verrassende en veelzijdige recepten met vis, schaal- en scheldieren
Koop Tweedehands
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Omschrijving
Vis is zeer veelzijdig, snel in bereiding en gewoon lekker. Een broodje paling, een pastasalade met tonijn of een gegrild stukje zalm staat zo op tafel. Met vis kun je eindeloos variëren.
In dit boek laat Francis van Arkel zien dat er met vis echt veel mogelijk is. Van kleine hapjes voor bij de borrel of gewoon tussendoor. Lekkere soepen als lunch of als voorgerecht of soepen die zo goed gevuld zijn dat ze met een stuk boerenbrood een volledige maaltijd vormen. Of juist gerechten voor de kleine trek of als voorgerecht en uiteraard de vis als hoofdmaaltijd. En natuurlijk vergeten we de schaal- en schelpdieren niet, want daar kun je ook alle kanten mee op.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN:9789048300211
- Bindwijze:Gekartonneerd
- Aantal Pagina's:96
- Druk:1e
- Publicatiedatum:September 2009
- Illustraties:Remco Lassche
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.