Doorgaan naar inhoud

Leven in evenwicht

een gids voor zelfgenezing, gewaarzijn en meditatie

Leven in evenwicht - Tarthang Tulku
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Nyingma psychologie

Omschrijving

In ons complexe en jachtige leven zijn we snel geneigd in gedachten en emoties te verdwalen. Wat werkelijk belangrijk voor ons is verdwijnt naar de achtergrond en de obstakels die we op ons pad ontmoeten brengen ons van koers af.
Leven in Evenwicht legt uit dat de meeste van onze 'problemen' veroorzaakt worden door subtiele gedachtepatronen en gevoelens van isolement. In dit boek staan praktische aanwijzingen voor het transformeren van verwarring en spanning, waardoor de zintuigen weer tot leven komen en de energie gaat stromen.
Het resultaat is dat we leren onze gedachten te doorzien tegen de achtergrond en de mogelijkheden van het dagelijkse leven. Zo ontwikkelen we een meditatief bewustzijn. De simpele oefeningen om de geest en het hart te onderzoeken brengen tevens positieve gevoelens en energiestromen op gang. Zo ontstaat een werkelijk evenwicht tussen lichaam en geest en met de wereld om ons heen.
Het Tibetaans Boeddhisme heeft de inzichten in de manier waarop we leven en de methodes om ons te ontwikkelen gedurende vele eeuwen vervolmaakt. Leven in evenwicht is een van de meest gelezen boeken over meditatie van deze tijd en is in vele talen vertaald.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.