Doorgaan naar inhoud

Gasten ontvangen

Aan tafel bij Spermalie

Gasten ontvangen - Unknown
Gekartonneerd

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In dit kookboek staat de vernieuwing centraal, zowel qua techniek, als qua presentatie en smaak.
Chefs van hotelschool Spermalie leggen de nieuwste culinaire trends en technieken uit aan de hand van zestig originele gerechten.
Een must voor iedereen die het niveau van zijn culinaire prestaties wil opkrikken tot gastronomische meesterwerkjes.

Met aantrekkelijke foto´s van fotograaf Philippe Debeerst.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.