Doorgaan naar inhoud

Mijn leven in een harnas

gevecht voor een nieuw en normaal leven

Mijn leven in een harnas - K. Bruyns
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

'Seksueel misbruik. Het is een onderwerp waar men niet graag over nadenkt of bij stilstaat. Je denkt steeds: mij overkomt het niet. Of je komt er gewoonweg nooit mee in aanraking. Mensen weten dan ook niet hoeveel mensen die je op straat, op je werk of in je omgeving ontmoet zelf slachtoffer zijn.' Kelly Bruyns
Met de pakkende getuigenis Mijn leven in een harnas wil Kelly Bruyns komaf maken met haar verleden, een verleden waarin ze als kind misbruikt werd door een vertrouweling van de familie, de vriend van haar tante.
Ze beschrijft de psychologische manipulatie, de twijfels, de tweestrijd, de agressie, de zelfhaat en het isolement waarin dit misbruik haar stortte, hoe ze om te overleven een emotioneel 'harnas' ontwikkelde en welke gevolgen dat pantser had voor haar latere volwassen leven.
Ze zet alles op papier, zonder franjes en met het hart op de tong, en hoopt zo, zoals ze zelf zegt, haar 'verdriet te bundelen en een plaats te geven op de boekenplank, zodat ik verder kan met mijn leven'.
Dit boek brengt een boodschap van hoop, die Kelly ook wil sturen naar andere slachtoffers: 'Slachtoffers weten zelf het beste wat ze hebben meegemaakt en hoe je ermee leeft. De truc is om het verleden in de ogen te kijken en een plaats te geven in je hart. Sta open voor de toekomst en gun jezelf een nieuwe kans. Durf opnieuw te leven'.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Dutch Media uitgevers
  • ISBN:
    9789044318968
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Aantal Pagina's:
    142
  • Druk:
    1e
  • Jaar:
    2007
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.