Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding - Roos van Hoof
Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding - Roos van Hoof

Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Brouwland bvba
  • ISBN:
    9789081739474
  • Bindwijze:
    Paperback

Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

praktische tips en vele recepten

Roos van Hoof

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorie├źn !

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht