Doorgaan naar inhoud

Mindful in de natuur

Het creatieve mindfulness werkboek met 60 oefeningen voor buiten

Mindful in de natuur - The Mindfulness Project
Paperback
Nieuw vanaf 16,99

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
16,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Het creatieve mindfulness werkboek met 60 oefeningen voor buiten.

Na het succes van Ik ben hier nu komt The Mindfulness Project met Mindful in de natuur. Waar het in het eerste boek vooral ging om mindful momenten te creëren en te mediteren, gaat Mindful in de natuur vooral om het halen van meer natuur in je leven.

Of je nu in een stadspark bent of in het coulisselandschap van de Achterhoek, natuur is overal en hoe meer oog je ervoor hebt, hoe meer je ziet en hoe meer je je kunt verwonderen over de wereld om je heen. Er is zoveel kleur en zoveel leven en we staan er vaak te weinig bij stil.

In deze speelse en nuttige gids raak je door middel van 60 laagdrempelige mindfulnessoefeningen en handige tips en tools opnieuw verbonden met de natuur, ga je stress tegen en krijg je meer lucht en rust in je dagelijkse leven.

Mindful in de natuur is een veldgids en dagboek in een. Ga zelf of met je gezin op pad met dit boek en vul de opdrachten in. Zo heb je een persoonlijk bewaardocument waar je later nog eens in kunt doorbladeren.

The Mindfulness Project is opgericht door de auteurs Alexandra Frey en Autumn Totton. Deze organisatie maakt zich sterk voor een laagdrempelige mindfulness in Londen en het verspreiden van een mindful leefstijl. Daarnaast geven ze seminars en online-cursussen.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.