Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Voor liefde zie de letter L - Paola Calvetti
Voor liefde zie de letter L - Paola Calvetti

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  The House of Books
 • ISBN:
  9789049951139
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  432
 • Genre:
  Romantische fictie

Voor liefde zie de letter L

Paola Calvetti

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 15,50.

Omschrijving

Ik zit al twintig minuten hier op deze stoel en probeer mijn gedachten te ordenen. Ik denk dat het een grapje, een samenloop van omstandigheden, een toevalligheid is. Federico is een heel gewone naam.
Eenendertig maal twaalf maal tweeënvijftig maal driehonderdvijfenzestig maal vierentwintig is eenendertig jaar, driehonderdtweeënzeventig maanden, zestienhonderd weken, elfduizend driehonderd dagen. Ik heb hem tweehonderdeenenzeventigduizend zeshonderd uur geleden voor het laatst gezien. Ongeveer. Ik heb niets meer van hem gehoord en zelfs voor Gabriella, de enige getuige van dit verhaal, is het onderwerp weggegleden naar de letter V. De V van Vergissingen. Of Verliefdheden. Die vaak samenvallen.

Emma Valentini houdt van boeken. Van álle boeken, maar vooral van boeken over de liefde. Na haar scheiding maakt ze haar droom waar en begint een kleine boekhandel, Romans&Romances, gespecialiseerd in boeken waarin de liefde de hoofdrol speelt. De kasten zijn niet op alfabet georganiseerd, maar op onderwerp, zoals ‘liefde en misdaad’, ‘onbeantwoorde liefde’ en ‘verliefdheid’.
Ondanks de sombere voorspellingen van haar financieel adviseur groeit Emma’s winkel al snel uit tot een ontmoetingsplek voor de vele vaste klanten, die niet alleen voor de boeken komen, maar soms ook voor elkaar...
En het is door een boek in haar winkel dat Emma haar grote jeugdliefde Federico terugvindt. Hij is na hun schooltijd architect geworden en woont en werkt nu in Amerika, terwijl zij altijd in Italië is gebleven.
Emma en Federico besluiten elkaar te schrijven en zien hun langeafstandsvriendschap langzaam maar zeker veranderen in liefde.
Maar hoe groot is de kans dat hun liefdesverhaal een happy end zal krijgen?

Paola Calvetti was pr-directeur van het beroemde operahuis La Scala in Milaan en heeft de carrières gepromoot van musici, dirigenten en dansers. Voor liefde zie de letter L is haar vierde roman, eerder verscheen in Nederland De geheime liefde.

www.paolacalvetti.it
www.mistraluitgevers.nl

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Antwerpen
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 15,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Er is geen Nieuw aanbod gevonden.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht