Doorgaan naar inhoud

Niet te filmen!

Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Audrey durft haar huis niet meer te verlaten en houdt van achter haar zonnebril de buitenwereld op afstand. Een angststoornis maakt haar dagelijks leven behoorlijk lastig. Op aanraden van haar psycholoog, dokter Sarah, legt ze haar leven vast op camera, om zo haar zelfvertrouwen terug te krijgen.
In haar documentaire 'Mijn serene, liefdevolle huis-genoten' dreigt Audreys moeder de computer van Audreys gameverslaafde broer Frank uit het raam te gooien. De vader van Audrey herleeft in zijn leren broek zijn gloriejaren jammend in de garage. En Audreys vierjarige broertje Felix blijft alles met een ongelovige opgetogenheid benaderen: 'Een vrachtwagen op straat! Ketchup! Een extra lang patatje!'.
Audreys herstel lijkt ver weg, tot Linus - een vriend van haar broer - opduikt in haar leven. Linus snapt haar. Met zijn glimlach als een sinaasappelpartje en zijn grappige briefjes verleidt hij Audrey om weer naar buiten te gaan. En opeens lijkt de buitenwereld een stuk minder angstaanjagend.

Met haar bekende humoristische schrijfstijl verweeft Sophie Kinsella vriendschap, romantiek en psychologisch inzicht in deze young adult-roman waar alle fans van Kinsella van zullen genieten. Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire en inmiddels verfilmde Shopaholic-serie.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.