Doorgaan naar inhoud

NIVEN 80/20

80 procent groenten / 20 procent vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak

NIVEN 80/20 - Niven Kunz, Felicia Alberding
Hardback
Tweedehands vanaf 20,00

Koop Tweedehands

Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
25,00
i
Gesigneerd, "Make Life Tasty"
Gesigneerd
Met opdracht van auteur
Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
25,00
i
Gesigneerd, "Make Life Tasty"
Gesigneerd
Met opdracht van auteur
Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
25,00
i
"Make Life Tasty" met handtekening
Gesigneerd
Met opdracht van auteur
Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
25,00
i
"Make Life Tasty" met handtekening
Gesigneerd
Met opdracht van auteur
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
20,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Wat goed is komt snel. Niven Kunz is nog maar 32 jaar, maar al ruim acht jaar in het bezit van een Michelin-ster.
In Nivens keuken draait alles om groente. Het seizoen en het marktaanbod bepalen het menu. Inspiratie haalt hij uit zijn eigen 'achtertuin': het Groente Hart en het Westland.
Zijn kookstijl is licht en zijn gerechten bestaan voor 80% uit groenten en voor 20% uit eiwitten (vlees of vis). Deze 80/20-filosofie is helder én logisch; koken met groenten als basis geeft hem nog meer inspiratie dan het koken van een mooi stuk vlees of vis alleen. Niven bewijst dat koken met groenten in de hoofd- in plaats van bijrol alles behalve saai is.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.