Doorgaan naar inhoud

Ontmoetingen in het hiernamaals

buitengewone ervaringen van gewone mensen

Ontmoetingen in het hiernamaals - D. Arcangel
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

‘Ontmoetingen in het hiernamaals zal elke lezer hoop geven.’-Larry Dossey, auteur
Toen Dianne Arcangel als verpleegkundige werkte met stervenden en nabestaanden, merkte zij dat contact met de geest van een overledene verrassend vaak voorkomt. Bovendien zag zij hoe troostrijk en hoopvol zulke ‘ontmoetingen’ kunnen zijn. Nadere gegevens over dit fenomeen kon zij echter nergens vinden omdat de offici wetenschap nog altijd niet bereid is tot serieus onderzoek. Zij besloot dat daarom zelf te doen.
In Ontmoetingen in het hiernamaals presenteert zij de resultaten van haar onderzoek, maar vooral ook de verhalen achter de cijfers. Het zijn veelal ontroerende verklaringen van liefde en hoop, maar soms ook schokkende openbaringen. Zo onthulden verschijningen dat ze waren vermoord en door wie, of ze wezen de plek aan van een onbekende familieschat. Ook bleken voorspellingen van geesten uit te komen. Het zijn verhalen die de lezer zullen bijblijven, net als de conclusie van het onderzoek. Maar liefst 97 procent van de nabestaanden is diep en blijvend getroost door hun ervaringen met geesten!
Dianne Arcangel werkte als verpleegkundige in hospices en was directeur van het Elizabeth K bler-Rossecentrum. Tevens nam zij het initiatief tot de Afterlife Encounters Surveys, een internationaal onderzoek dat de basis vormde voor dit boek. Samen met Raymond Moody publiceerde zij het boek Life after Loss.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.