Over charcuterie
Hardback
Nieuw vanaf 31,99
Koop Tweedehands
Laatste exemplaar reeds verkocht.
Koop NieuwWeb only
Centraal Magazijn
31,99
Levertijd: 2-3 werkdagen
Ook verkrijgbaar als
Omschrijving
In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Carrera
- ISBN:9789048845347
- Bindwijze:Hardback
- Afmetingen:19,6 x 25,7 x 3,2 cm
- Gewicht:1300 gram
- Aantal Pagina's:288
- Druk:1
- Publicatiedatum:Mei 2019
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.