Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Over charcuterie - Meneer Wateetons
Over charcuterie - Meneer Wateetons

Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Carrera culinair
  • ISBN:
    9789048845347
  • Bindwijze:
    Hardback
  • Aantal Pagina's:
    288

Over charcuterie

Meneer Wateetons

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback   Nieuw vanaf € 31,99.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Er is geen Tweedehands aanbod gevonden.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 31,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht