Doorgaan naar inhoud

Over de goddelijkheid van de mens

over de Goddelijkheid van de mens

Over de goddelijkheid van de mens - Gabriela Gaastra-levin, Reint Gaastra-levin
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

978 90 807478 2 1

‘De Goddelijkheid van de Mens – Openbaringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena - Deel II’

De basisprincipes van het functioneren van de Goddelijke mens op Aarde komen in een verdere verfijning aan de orde:

Jezus en Maria Magdalena hebben kinderen gehad en leggen uit hoe ze hen hebben opgevoed – de diepere ervaringen van Jezus tijdens zijn Kruisiging en zijn Opstanding - de ware betekenis van Hemelvaart, Pinksteren en Kerstmis – het liefhebben van het innerlijke kind – het ervaren van de heiligheid van seksualiteit – de ware essentie van de doop en een geheel nieuw doopritueel – de achtergronden van het scheppingsproces – over abortus, euthanasie, genetische modificatie en orgaandonaties – over zelfveroordeling, mededogen, vergeving en verlichting – over het harmoniseren van de mannelijke en vrouwelijke energie op Aarde - over de essentie van het openen van het hart – en wanneer de mens zijn of haar eigen Goddelijkheid ervaart.

Deel II over ‘De Goddelijkheid van de mens' staat, net als Deel I, vol met opzienbarende doorgevingen van Maria Magdalena, Jezus en Maria aan de auteurs voor de mensheid. Het boek omvat opnieuw een groot aantal nieuwe leringen van de spirituele meesters. Niet alleen voor mensen met een christelijke achtergrond, maar voor ieder mens op Aarde. 'De Goddelijkheid van de mens – Deel II' slaat een brug tussen het christelijke gedachtengoed en andere geestelijke stromingen en new age-denkbeelden.

Naast de 25 openbaringen en de vele nieuwe gebeden staat ook Deel II vol met door de meesters geopenbaarde oefeningen. Daarmee kan de lezer aan de slag om een duidelijker zelfbeeld te 'voelen', om zich met de spirituele wereld te verbinden en om zo een hartsenergie te creëren die de eigen Goddelijkheid bevestigt en het hart doet openen teneinde een liefdevol mens te worden, voor zichzelf, voor de medemens en voor de wereld.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.