Doorgaan naar inhoud

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

Over eten en koken - Harold Mcgee
Hardcover

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.Persrecensies'Een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.' Jamie Oliver'Voor iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.' Johannes van Dam


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Nieuw Amsterdam
  • ISBN:
    9789046813935
  • Bindwijze:
    Hardcover
  • Afmetingen:
    17,4 x 24,6 x 6,1 cm
  • Gewicht:
    1798 gram
  • Aantal Pagina's:
    876
  • Druk:
    14e
  • Jaar:
    2012
  • Illustraties:
    Patricia Dorfman ; Justin Greene ; Ann McGee
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

5 van 5

Gebaseerd op 5 beoordelingen

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.