Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Over eten en koken - Harold McGee
Over eten en koken - Harold McGee

Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Nieuw Amsterdam
  • ISBN:
    9789046813935
  • Bindwijze:
    Hardback
  • Aantal Pagina's:
    876
  • Jaar:
    2013

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

Harold McGee

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback   Nieuw vanaf € 50,99.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.

Harold McGee wordt in 2014 onderscheiden met de Johannes van Damprijs voor zijn gehele oeuvre.


Persrecensies:
'Een van de belangrijkste culinaire boeken ooit geschreven.' - Jamie Oliver

'Voor iedereen die de geheimen van de keuken wil ontraadselen.' - Johannes van Dam

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Er is geen Tweedehands aanbod gevonden.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 50,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht