Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Rechtgelijnde Welvaart - Wim Noorman
Rechtgelijnde Welvaart - Wim Noorman

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Gorcum b.v., Koninklijke Van
 • ISBN:
  9789023246374
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Afmetingen:
  22,2 x 24,9 x 1,5 cm
 • Gewicht:
  758 gram
 • Aantal Pagina's:
  144
 • Genre:
  Hobby

Rechtgelijnde Welvaart

50 jaar Peugeot 404

Wim Noorman

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback

Omschrijving

In mei 1960 introduceert Peugeot in Versailles het nieuwste model in haar collectie. Voor de schrijvende pers – en de concurrent – staan daar in het Palais des Sports twee glanzend witte 404's. De auto begint dat jaar aan een zegetocht die inmiddels al vijftig jaar duurt.

De 404 is in 1960 niet revolutionair vernieuwend en in oktober 1975 – als de laatste 404 in Sochaux van de band komt – is ze nog altijd niet verouderd. In die vijftien jaar is er in Nederland een keur aan 404-modellen te koop, van de berline en de break tot de pick-up. Er is zelfs een aantal jaren een cabriolet en een coupé.

De Peugeot 404 zal een scharnierpunt voor de autofabrikant worden. Van een lokale fabrikant in het Franse Franche-Comté groeit zij uit tot een wereldspeler van formaat, alles binnen de levenscyclus van de 404.

En nu, decennia nadat de laatste nieuwe 404 in Nederland werd geleverd, kom je 's zomers en 's winters de auto nog overal tegen en is het model terecht uitgegroeid tot een parel van de firma Peugeot.

Rechtgelijnde welvaart is de eerste Nederlandse uitgave over de Peugeot 404. Geniet van de kaarsrechte lijnen van Pininfarina en lees alles over de betrouwbare techniek van Peugeot. Met prachtige illustraties neemt dit boek u mee in de welvaart die de 404 bracht, en nog altijd brengt

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht