Doorgaan naar inhoud

Reuma en alternatieve behandelmethoden

Reuma en alternatieve behandelmethoden - Hans Rasker, Bart van den Bemt
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Mensen met een reumatische aandoening hebben vaak behoefte aan goede informatie over behandelmethoden.Over reguliere methoden, maar ook over alternatieve en complementaire behandelingen.Het Reumafonds heeft als uitgangspunt dat van elke behandeling de effectiviteit en de veiligheid wetenschappelijk bewezen moet zijn.

In 1993 verscheen bij het Reumafonds een boek over alternatieve en complementaire behandelmethoden bij reumatische aandoeningen. De afgelopen twintig jaar zijn op dit gebied veel nieuwe inzichten ontstaan. Het Reumafonds wordt regelmatig benaderd met vragen over complementaire behandelmethoden.Er is daarom besloten een vernieuwde editie van het boek uit te brengen om zo in een behoefte te voorzien.

Dit boek geeft de actuele wetenschappelijke stand van zaken weer. Prof. dr. Hans Rasker en dr. Bart van den Bemt beschrijven op heldere wijze vrijwel alle bekende alternatieve en complementaire behandelingen.Zij proberen hiermee een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van alle correcte informatie die op dit moment voorhanden is. Mensen met een reumatische aandoening, familieleden en behandelaars weten dan wat zij van een bepaalde behandelmethoden kunnen verwachten.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.