Doorgaan naar inhoud

Groenterecepten van Italiaanse osteria's

ruim 700 Slow Food-gerechten uit de Italiaanse keuken

Groenterecepten van Italiaanse osteria's -
Hardcover

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In dit derde, grote Slow Food-kookboek van de Italiaanse keuken vindt u meer dan zevenhonderd recepten voor groente, een derde schat aan informatie zoals nog nooit eerder gepubliceerd, want afkomstig van koks van osteria's (lokale specialiteitenrestaurants) uit alle twintig regio's van Italië.
Ruim zevenhonderd recepten, telkens met een inleiding over de in die recepten gebruikte groente: aardappels, andijvie, artisjokken, asperges, aubergines, bieten, bloemkool, bonen, broccoli, chilipeper, cichorei, morgenster, radicchio, witlof en catalonga, courgettes, erwten, hyacintbollen, kappertjes, kardoens, kikkererwten, knoflook, komkommer, kool, linzen, lupine, meirapen, paprika’s, pompoen, prei, radijs, selderij, sjalotten, sla, snijbiet, sperziebonen, spinazie, spruitjes, tomaat, topinamboers, tuinbonen, ui, venkel, vleugelboon en wortelen.
Verder worden apart gerechten met gemengde groenten behandeld: salades en andere koude gerechten, hartig gebak, gebakken en gefrituurde groente, pasta, rijst en polenta, minestra, minestrone en andere soep, stoofgerechten en groente uit de oven en flans en timbalen.
Met opnieuw uitgebreide registers op zowel Nederlandse als Italiaanse en dialectnamen van gerechten alsook op plaats-, provincie- en regionamen, zodat u het boek kunt gebruiken ter voorbereiding van een culinaire groentereis door Italië. Ook dit is weer geen kookboek voor beginners. Maar het is wel dé bron voor de ware genieters.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.