Doorgaan naar inhoud

Michelle Obama

De biografie

Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Een inspirerend verhaal van een wereldwijd icoon, nu met exclusief nawoord voor Nederlandse editie

‘Het is een lofzang op de eerste zwarte vrouw in het Witte Huis.’ De Telegraaf

Met kundige verslaggeving, een boeiende vertelwijze en oog voor detail volgt Peter Slevin Michelle Obama; van haar jeugd in de gesegregeerde South Side van Chicago tot haar rol als First Lady in het Witte Huis. Hij gaat in op haar beproevingen aan de Princeton Universiteit en Harvard Law School tijdens de op racistisch gebied bewogen jaren tachtig. Ook de dilemma’s waar zij voor stond, terwijl zij in Chicago hard aan haar carrière werkte, een gezin grootbracht én haar man hielp om president van de Verenigde Staten te worden, komen aan bod.

Van de lessen die ze leerde in Chicago tot het gedachtegoed die zij uitdraagt als een van de meest bewonderde vrouwen ter wereld: Michelle Obama is een verfrissende en meeslepende vertelling van een bijzondere, krachtige vrouw.

Peter Slevin heeft tijdens zijn journalistieke carrière uitgebreid geschreven over Barack en Michelle Obama, en over de politieke campagnes en beleidsdebatten in Amerika. Hij heeft tien jaar gewerkt voor The Washington Post en werkt momenteel als professor aan de Medill School of Journalism van de Northwestern University. Zijn biografie Michelle Obama werd genomineerd voor de PEN/Jacqueline Bograd Weld Award for Biography en stond in de Booklist’s Top Ten Biographies of 2015.

‘Een must read... Een belangrijke biografie... Slevin behandelt de first lady en haar prestaties met oog voor detail en de nuance die het verdient.’ Elle Magazine




Recensies

Gemiddelde waardering

3 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.