Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Piet Mondriaan - leven en werk - Katjuscha Otte, Cees W. de Jong, Ingelies Vermeulen
Piet Mondriaan - leven en werk - Katjuscha Otte, Cees W. de Jong, Ingelies Vermeulen

Specificaties

Piet Mondriaan - leven en werk

Gekartonneerd met stofomslag  Vanaf € 19,95.

Omschrijving

Piet Mondriaan (1872-1944) is een van de belangrijkste figuren in de ontwikkeling van de abstracte en moderne kunst. Vanaf de naturalistische schilderijen van rond 1890 - naar het experimentele neo-impressionistische werk - tot en met de abstracte 'grid'-schilderijen waarmee Mondriaan internationaal bekendheid heeft verworven: de belangrijkste opeenvolgende periodes geven een directe visuele impressie van de ontwikkeling vanMondriaans leven en werk.

De visuele reis brengt ons via Winterswijk, Amsterdam, Brabant, Twente, Zeeland, Laren-Blaricum, Parijs en Londen naar New York. Een selectie van de circa 240 belangrijkste schilderijen afgebeeld in kleur, inclusief ondersteunende informatie, persoonlijke foto's en documenten geven de lezer directe informatie. Tevens wordt 'Het complete werk van Piet Mondriaan' getoond in circa 1.100 zwart-witafbeeldingen en is een impressie opgenomen van de studio's in Parijs en New York.

Piet Mondriaan. Leven en werk, toegankelijk en visueel in beeld gebracht, werd samengesteld door Cees W. de Jong, Katjuscha Otte, Ingelies Vermeulen, Robert P. Welsh, Marty Bax en Marjory Degen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Er is geen Tweedehands aanbod gevonden.

Verkrijgbaar als Voordeelboek

Vestiging
Voorraad
Prijs
Rotterdam
1
€ 39,95 € 19,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

4,5 van 5 sterren

Gebaseerd op 2 beoordelingen.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht