Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Handboek Holleeder - Marian Husken, Harry Lensink
Handboek Holleeder - Marian Husken, Harry Lensink

Specificaties

Handboek Holleeder

wie is wie in het proces van de eeuw

Marian Husken, Harry Lensink

Beoordeel dit boek als eerste!
 Tweedehands vanaf € 7,50.

Omschrijving

Please Check This Page.
Handbook Holleeder
Is hij inderdaad een topcrimineel? Een sluwe afperser?
Misschien zelfs een koelblodige moordenaar?
Was hij de godfather van een geoliede criminele organisatie?
Of is Willen Holleeder het slachtoffer van een parano , liugenachtige vastgoedhandelaar en een gefrustreerd opsporingsapparaat? Zelden riep een hoofdverdachte uit een strafdossier zoveel vragen op.
De afgelopen jaren heeft justitie zwaar geschut in stelling gebracht teger hem en zijn medeverdachten. Het dossier teger Holleder en de zijnet telf tientallen orders, gevuld met uitgewerkte telefoonions, geheime gesprekken met slantifotfers, stiekeme observaties, rechtshulpverzoeken all over the world en vooral veel verhuren, Met vaders, moeders, nabestaanden, echigenetes, zakenrelaties, kinderen, werknemers, slachloiders, vrienden en vijanden. Talloze bekenden en onbekenden uit het criminele milien komen langs. Daarnaast passeert een leger aan bankiers, advocaten, vastgoedmagnalen, Bekende Nederlanders enogenschijnlijk saaie boekhauders de revue. Vrij Nederland journalisten Maarian Husken en Harry Lensink spraken met een groot aantal betrokkenen en doken in het dossier; dat de basis varmat van wat op voorhand al 'het process van de eeuw' is genoemd. In Wandboek Hoileeder zetteit zij de hoofdrolspelers op een rij.In helder profielen schetsen ze de vaak ingewikkelde nlijnen lusseen verdachten,slachtoffers en getuigen. Een must voor lederen die wil wetem wie wie is op het snijvlak van boven-en onderwereid.
Marian Husken heft meerderer justitie - enmisdaadboeken op haar naam staan waaronder In de ban van Klass Bruinsma, Deals met Justitie en Charles Z., Ex- courrur en drugsbaron. Van Harry Lensink verscheen vorig jaar Stille Willem, de dodelijke spagaat van vastagoedbaron Endstra.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 7,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Er is geen Nieuw aanbod gevonden.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht