Doorgaan naar inhoud

Sauzen, kruiden en specerijen

Sauzen, kruiden en specerijen - Katrin Wittman
Hardcover

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht
koken!

-Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur
-de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen
-leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten

Het geheim van heerlijke
gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en
kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest!

Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze
getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies
ontstaan.

Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten
over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops
voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten,
aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.