Sauzen, kruiden en specerijen
Koop Tweedehands
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Omschrijving
Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht
koken!
-Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur
-de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen
-leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten
Het geheim van heerlijke
gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en
kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest!
Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze
getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies
ontstaan.
Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten
over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops
voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten,
aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Teubner
- ISBN:9783833823275
- Bindwijze:Hardcover
- Aantal Pagina's:320
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.