Doorgaan naar inhoud

Social media voor senioren

Social media voor senioren - Annet van Betuw
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Social media zijn handig, nuttig en leuk. Je kunt facebooken met je kleinkinderen, skypen met je zus die in Australië woont, de foto's van je fotoclub delen op Instagram, oud-collega's terugvinden via LinkedIn...
Wil jij dit ook maar heb je nog geen idee waar te beginnen? Zie je op tegen de tijd die het kost om dit allemaal te leren? Of ben je allang op Facebook of een ander netwerk actief, maar wil je meer weten over de andere mogelijkheden?
Met dit boek heb je snel de verschillende social media onder de knie, of je nu wilt twitteren of toch liever eerst WhatsApp uitprobeert.
Elk netwerk ziet er dan wel anders uit, maar de basis werkt hetzelfde. Vandaar dat dit boek niet is opgedeeld in aparte hoofdstukken over de verschillende social media, maar juist een integrale benadering volgt: als je ziet dat de structuren van deze sociale netwerken op elkaar lijken (aanmelden, profiel aanmaken, delen), kun je gemakkelijk zelf aan de slag, in je eigen tempo, met een netwerk naar keuze.
In deze herziene editie vind je meer afbeeldingen van mobiele apparaten, meer toegepaste uitleg en nóg meer WhatsApp. Na het lezen van deze handige gids heb je in een mum van tijd de eerste Facebookberichten met je familie uitgewisseld!

Annet van Betuw ging in december 1995 online om informatie te vinden over de zeldzame chromosoomafwijking van haar oudste dochter. Die was er en ze vond ook andere ouders. Geen wonder dat ze internet omarmde. Vanzelf ging ze ook social media gebruiken. Sinds 2009 geeft ze trainingen en workshops social media. Daar ontmoet ze veel nieuwsgierige ouderen die anders met social media om gaan dan jongeren.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Scriptum Books
  • ISBN:
    9789463190299
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Afmetingen:
    14,8 x 19,6 x 1,3 cm
  • Gewicht:
    313 gram
  • Druk:
    4
  • Publicatiedatum:
    Oktober 2016
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.