Doorgaan naar inhoud

Spoor & Trein 14

treinen

Spoor & Trein 14
Hardcover
Tweedehands vanaf 10,00

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
10,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Spoor & Trein besteedt in een serie uitgebreide artikelen aandacht aan materieel, infrastructuur en historische onderwerpen in Nederland en laat u tevens kennismaken met de spoorwegen in het buitenland.

De onderwerpen die in editie 14 aan bod komen zijn:

Dit jaar is er aandacht voor de beweegbare bruggen. Welke soorten beweegbare bruggen zijn er en hoe werken deze nu precies? Wat zijn de bijzondere aspecten aan beweegbare bruggen? Vragen die beantwoord worden in deze uitgave. Natuurlijk wordt het verhaal ondersteund met tekeningen en foto's.
Verder het verhaal van 50 jaar V200. Vrijwel iedere spoorwegliefhebber kent deze fraaie Duitse locomotief, maar niet iedereen kent de historie hiervan. Dit zal in dit hoofdstuk besproken worden met o.a. de inzet bij de Deutsche Bundesbahn en wat er na de afvoer gebeurde.
Zoals gebruikelijk wordt er ook een terugblik gegeven op het afgelopen jaar. Onderwerpen als de lightrail, het wel en wee van de Nederlandse museumbedrijven en andere onderwerpen zullen in dit hoofdstuk in beeld gebracht worden.
In het hoofdstuk bijzondere transporten wordt u middels een fotografisch overzicht meegevoerd naar de afleverings- en afnameritten van nieuw en verbouwd Nederlands spoorwegmaterieel sinds de jaren tachtig vanuit verschillende fabrieken en werkplaatsen .
Ook dit jaar is het dus weer een prachtig boek geworden die u vele genoeglijke uren zullen bezorgen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.