Doorgaan naar inhoud

Storm voor de stilte [e-Book]

Storm voor de stilte - Neale Donald Walsch
e-Book
Nieuw vanaf 12,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
12,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Boek 1 uit de serie Gesprekken met de mensheid

Omschrijving

Voor iedereen die zich zorgen maakt over onze toekomst.

‘In Storm voor de stilte benadrukt Neale Donald Walsch dat het de hoogste tijd is voor de mens om te kiezen wat we willen zijn – niet wat we willen doen, maar wat we willen zijn. Onze toekomst wordt nu bepaald door die keuze van bewustzijn.’ Nova Magazine

Storm voor de stilte is een spiritueel meesterwerk dat hoop geeft en laat zien dat er toekomst is voor de mensheid. Neale Donald Walsch geeft ons een opmerkelijke verklaring voor de wereldwijde ontreddering die we dagelijks om ons heen zien. En hij legt uit hoe we op een heel eenvoudige manier onze eigen toekomst en die van de wereld positief kunnen beïnvloeden.

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Dat vraat om een nieuwe manier van denken, die ontstaat door een eenvoudig gesprek te voeren en een eenvoudige beslissing te nemen. Walsch noemt dit Het gesprek van de eeuw en De belangrijkste beslissing van je leven. Het gesprek bestaat uit het stellen en beantwoorden van zeven eenvoudige vragen. De beslissing betekent dat je op een nieuwe, moedige manier gaat leven.

Neale Donald Walsch brak wereldwijd door met de serie Gesprekken met God, die in 37 talen werd vertaald. Walsch’ visie behelst een uitbreiding en eenwording van de verschillende religies om zo te komen tot een theologie die beter past bij de huidige tijd. Van zijn boeken zijn meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.