Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Menu Design in America - Jim Heimann [Red.], Steven Heller, John Mariani
Menu Design in America - Jim Heimann [Red.], Steven Heller, John Mariani

Specificaties

Menu Design in America

A visual and culinary History of Graphic Styles and Design 1850-1985

Jim Heimann [Red.], Steven Heller, John Mariani

Beoordeel dit boek als eerste!
Gekartonneerd met stofomslag

Omschrijving

Until restaurants became commonplace in the late 1800s, printed menus for meals were rare commodities reserved for special occasions. As restaurants proliferated, the menu became more than just a culinary listing: it was an integral part of eating out, a clever marketing tool, and a popular keepsake.Menu Design is an omnibus showcasing the best examples of this graphic art. Illustrated in vibrant color, this compact volume not only gathers an extraordinary collection of paper ephemera but serves as a history of restaurants and dining out in America. Featuring both covers and interiors, the menus offer an epicurean tour and insight to more than a hundred years of dining out.An introduction on the history of menu design by graphic design writer Steven Heller and extended captions by culinary historian John Mariani accompany each piece throughout the book. Various photographs of restaurants round out this compendium that will appeal to anyone who enjoys dining out and its graphic and gastronomic history.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht