Doorgaan naar inhoud

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout - Karen Adler, Judith Fertig
Hardback
Nieuw vanaf 7,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
7,99
Levertijd: 1-2 werkdagen

Omschrijving

Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN:
    9789048316496
  • Bindwijze:
    Hardback
  • Afmetingen:
    21,0 x 21,0 x 1,7 cm
  • Gewicht:
    503 gram
  • Aantal Pagina's:
    128
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    Juni 2018

Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.