Doorgaan naar inhoud

Topkoks voor Thuiskoks / 04

52 topkoks - 52 wereldgerechten

Topkoks voor Thuiskoks / 04 - Jeroen ( Redactie) Bruintjes
Gekartonneerd
Tweedehands vanaf 7,50

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
7,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In een handomdraai een gerecht van restaurant Ramon Beuk, Gordon Ramsay of Jonnie Boer op tafel zetten? Dat kan met Topkoks voor Thuiskoks 4, het kookboek waarin 52 bekende internationale en nationale topkoks een bijzonder recept onthullen voor een heerlijk en makkelijk te bereiden voor-, hoofd of nagerecht. En wat dit boek extra bijzonder maakt: met de aankoop van ÚÚn boek doneer je 8 euro aan het WFP oftewel 40 maaltijden aan een kind in Malawi.

De opbrengsten van de verkoop van dit kookboek, waar de topkoks en andere betrokken partijen belangeloos aan meewerken, gaan naar het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP). Het WFP, onderdeel van de Verenigde Naties, levert in 2010 in 70 landen voedselhulp aan ongeveer 90 miljoen mensen, van wie meer dan de helft kinderen.

Vorig jaar ging Topkoks voor Thuiskoks 80.000 keer over de toonbank. Daarmee zijn we wederom ÚÚn van de best verkochte kookboeken in Nederland. Het doel voor dit jaar is 95.000 boeken te verkopen in Nederland. Met 95.000 succesvolle thuiskoks als resultaat. En 3,8 miljoen schoolmaaltijden voor kinderen in Malawi.

Topkoks voor Thuiskoks 4 is een perfect cadeau voor iedereen die van koken houdt. De gerechten zijn simpel te maken door de heldere instructies, het boek is strak vormgegeven, met prachtige foto's die je het water in de mond doen lopen. Stel een diner samen uit dit boek en je bent de culinaire held van de avond!


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.