Doorgaan naar inhoud

Transcendente meditatie

gezondheid uit het Zelf

Transcendente meditatie - W. Schachinger, E. Schrott
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50. Nieuw vanaf 25,00

Koop Tweedehands

Amsterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Centraal Magazijn
25,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Transcendente Meditatie, kortweg TM, is een eenvoudige en natuurlijke methode om zuiver bewustzijn en innerlijke stilte te ervaren, waarbij een grote lichamelijke en geestelijke ontspanning optreedt. De lichaamsenergie wordt geregenereerd. Het is een oeroude techniek, gebaseerd op de Vedas, en door Maharishi Mahesh Yogi vanuit de oorspronkelijke traditie toegankelijk gemaakt voor de moderne westerse mens. Al een halve eeuw geleden waren meer dan zes miljoen mensen in alle delen van de wereld bekend met TM.


Het beoefenen van TM heeft tot gevolg dat je op een steeds fijner en verstilder bewustzijnsniveau komt, tot er een moment aanbreekt waarop je in een volkomen stilte zonder gedachten kunt raken in slechts tweemaal een kwartier per dag.


De auteurs zijn beiden arts, en hebben evenals meer dan 10.000 artsen wereldwijd de positieve gevolgen van TM voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid direct ervaren. Ze beschrijven onze sluimerende genezende vermogens en hoe we die met behulp van TM kunnen ontsluiten, en ze laten zien hoe we TM kunnen beoefenen en welke resultaten (geverifieerd door onderzoek) we kunnen verwachten. TM is voor alle leeftijden en iedereen kan het leren. Het boek laat talloze voorbeelden zien en geeft veel praktische aanwijzingen. Een prima inleiding voor wie iets van TM wil weten, en het leven een positieve wending wil geven!

Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.