Doorgaan naar inhoud

Ulysses Moore / 6 De eerste sleutel

Ulysses Moore / 6 De eerste sleutel - P. Baccalario
Gekartonneerd

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Boek 6 uit de serie Ulysses Moore

Omschrijving

'Pater Phoenix bladerde het oude album met alle artikelen en foto's van Kilmore Cove snel door. Hij sloeg alle jaren na het huwelijk van Ulysses en Penelope over en stuitte toen op het portret van Patricia Banner. De moeder van Rick. De foto was genomen op de begrafenis van haar man. Alle bewoners van Kilmore Cove en omstreken waren verenigd in hun verdriet om de familie Banner - ÚÚn grote, met de zee verbonden familie.
'Potverdikke...' mompelde pater Phoenix en stond op. 'Potverdikke.' Hij bekeek de foto nog eens nauwkeurig en merkte dat hij trilde. Zijn handen en zijn armen trilden. Zelfs zijn knieÙn trilden, zodat hij zich gedwongen zag steun te zoeken bij de tafel. Hij haalde diep adem.
'Potverdikke,' zei hij een derde keer.
Op de begrafenis van haar man had Patricia Banner een kettinkje om haar hals gedragen met een sleutel met drie schildpadden eraan ... De Eerste Sleutel.

Ulysses Moore is het pseudoniem van de Italiaanse schrijver Pierdomenico Baccalario. Hij heeft 6 delen gemaakt, maar de serie is zo populair ... je weet maar nooit ...

De boeken zijn ge´llustreerd met allerlei aantekeningen, e-mails, gevonden manuscripten, hiÙrogliefen en tekeningen.