Vis & schelpdieren
Recepten voor soepen, voorgerechten, patés, terrines, salades, smakelijke hoofdgerechten
Koop Tweedehands
Koop Nieuw
Ook verkrijgbaar als
Eén van de boeken uit de serie Minibijbel
Omschrijving
Een zeer uitgebreide gids met foto's voor het herkennen van alle soorten - met boeiende informatie over de natuurlijke omgeving en de voedingswaarde en belangrijke tips voor het kopen, voorbereiden en bereiden.Bevat alle bekende soorten vis, schaal- en schelpdieren, zoals tonijn, zalm, schelvis, garnalen en oesters, maar ook een heleboel interessante variëteiten - van abalone, tilapia en snoekbaars tot de dodelijke maar heerlijke kogelvis.Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies.Bevat recepten voor soepen, voorgerechten, mousses, patés en terrines, salades, hoofdgerechten, lichte en gezonden maaltijden en verfijnde schotels voor uw gasten.
Specificaties
- Auteur:
- Serie:
- Uitgever:Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN:9789048310296
- Bindwijze:Gekartonneerd
- Afmetingen:17,4 x 22,8 x 1,9 cm
- Gewicht:800 gram
- Aantal Pagina's:256
- Druk:5
- Jaar:2015
- Publicatiedatum:September 2014
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.