Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Visual Basic 2012 voor studenten - Douglas Bell, Mike Parr
Visual Basic 2012 voor studenten - Douglas Bell, Mike Parr

Specificaties

Visual Basic 2012 voor studenten

Douglas Bell, Mike Parr

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 50,50.

Omschrijving

Als je nog nooit geprogrammeerd hebt, dan is Visual Basic 2012 voor studenten hét boek voor jou. Dit boek veronderstelt geen enkele voorkennis van het programmeren en is geschreven in een eenvoudige, directe stijl.

Dit boek is geschreven vanuit de achterliggende gedachte dat programmeren vooral ook leuk moet zijn. Vanaf het begin wordt veelvuldig gebruik - gemaakt van afbeeldingen om de diverse principes van het programmeren op een prettige en duidelijke manier te demonstreren. Maar programma's met eenvoudige tekstuele in- en uitvoer worden zeker niet vergeten en komen regelmatig aan bod.

Visual Basic 2012 voor studenten behandelt de basisbegrippen van het programmeren, zoals variabelen, toekenning, invoer en uitvoer via een grafische gebruikersinterface (GUI), berekening, herhaling en keuze tussen alternatieven (selectie). Nieuwe concepten worden geleidelijk geïntroduceerd, in plaats van allemaal tegelijk. Zo is er bijvoorbeeld een heel hoofdstuk uitsluitend gewijd aan het schrijven van methoden.

Elk hoofdstuk bevat aan het eind een aantal opgaven. Er staan ook korte testvragen in de tekst waarmee je zelf kunt controleren of je de stof goed hebt begrepen.

Dit boek is primair gericht op eerstejaarsstudenten aan universiteit en hogeschool, maar het is ook geschikt voor beginners die zelfstandig studeren.

Douglas Bell en Mike Parr zijn als docent verbonden aan de Sheffield Hallam University in Engeland. Zij hebben een aantal programmeerboeken geschreven, waaronder het bekende Java voor studenten. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Kris Hermans, verbonden aan Hogeschool PXL in Hasselt.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Er is geen Tweedehands aanbod gevonden.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 50,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht