Doorgaan naar inhoud

Vitamine M

magneettherapie, de missing link in de geneeskunde

Vitamine M - Roy Martina
Paperback
Tweedehands vanaf 8,50

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
8,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Magneettherapie bestaat al sedert de oudheid. Het is een effectieve methode om de meeste pijnen en lokale ontstekingen in de gewrichten te genezen. Verder wordt de therapie toegepast voor genezing van botfracturen, prostaatvergroting, littekenweefsel, whiplash, kneuzingen, verstuikingen, sportblessures, bij slaapproblemen, regeneratie van de organen (verjonging), enzovoort.

Helaas zijn er weinig artsen die hiervan op de hoogte zijn. Ook de meeste therapeuten weten niet dat heel veel chronische patiënten niet kunnen genezen, omdat ze verstoken zijn van de helende kracht van het elektromagnetische veld van de aarde. Dit is onder meer het gevolg van moderne huizenbouw en het elektriciteitsnet. De juiste magneten kunnen ons beschermen tegen de schadelijke elektromagnetische straling van mobiele telefoons, computers en andere moderne elektronica.

Na jarenlang onderzoek naar welke magneten het beste werken, kun je nu direct aan de slag. Ontdek hoe je op een magneetmatras vele jaren jonger kunt worden, minder slaap nodig hebt en veel vitaler en fitter opstaat.

Vitamine M is een aanrader voor mensen die vitaler willen worden of zich willen beschermen tegen burn-out en een wegwijzer voor iedereen die zijn gezondheid en vitaliteit belangrijk vindt.

Roy Martina is arts en oprichter van de Second Opinion Wellness Klinieken. Hij geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland en hij is auteur van veertig boeken. Hij ontwikkelde Neuro Emotionele Integratie (NEI), Emotioneel Evenwicht (EE) en de Mind & Body Coaching©.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.