Doorgaan naar inhoud

Vlinders en visioenen

Vlinders en visioenen - Caroline Delannoy
Paperback
Tweedehands vanaf 9,50

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Anouk is zestien. Haar vader verliet het gezin toen Anouk nog een kleuter was en sindsdien fladdert haar moeder van man tot man. Haar nieuwe vriend is Paul, de vader van de schuchtere Jacob die aan de overkant woont. Zijn moeder werd vermoord toen hij zes was. Het was een mysterieuze zaak die nooit opgehelderd werd.

Langzaam aan groeien Anouk en Jacob naar elkaar. Tot Anouk opeens last krijgt van visioenen en flashbacks. Ze is ervan overtuigd dat ze als jong meisje getuige was van de moord. Haar wantrouwen is gewekt: heeft Paul er iets mee te maken? Anouk is vastberaden het mysterie op te lossen en trekt op onderzoek uit. Maar dat gaat moeilijker dan verwacht. Paul heeft een alibi voor de avond van de moord, Jacob ontwijkt haar vragen en dan duiken er nog twee nieuwe verdachten op….

In Vlinders en visioenen
komen Anouk en Jacob afwisselend aan het woord. Elk op hun manier proberen ze om te gaan met het drama van zoveel jaar geleden. Een spannende en intrigerende detective van Caroline Delannoy, de auteur van Droomtijd.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.